1234

Нотарска Комора на Македонија

  • PDF

notary statueДобродојдовте на веб сајтот на
Нотарската комора на Република Македонија

Овој веб сајт содржи информации за:
Организацијата и работењето на комората, нотарите во Република Македонија, списанието кое го издава, новости поврзани со активностите на комората, информации поврзани со правните акти со кој се регулира работењето на нотарската служба, линкови до интернет адресите на нотарските комори ширум светот и информации за остварување контакт со комората и службите во неа.
Со надеж дека информациите најдени овде ќе ви послужат ви посакуваме успешно сурфање.

Овој веб сајт содржи информации за:

  1. Организацијата и работењето на комората, нотарите во Република Македонија,
  2. Нотариус - списанието кое го издава,
  3. новости поврзани со активностите на комората
  4. информации поврзани со правните акти со кој се регулира работењето на нотарската служба,
  5. линкови до интернет адресите на нотарските комори ширум светот и
  6. информации за остварување контакт со комората и службите во неа.

Со надеж дека информациите најдени овде ќе ви послужат ви посакуваме успешно сурфање

dolen baner nkrm1