snezana.sardzovska@nkrm.org.mk; ssardzovska@yahoo.com
Address:  Ул. Народен фронт број 19 кат 1 локал 21
Mobile:  070/233-225
Phone:  02/2784-321

Работно време: понеделник – петок од 8.30ч до 16.30ч

Посетете не

бул. 8-ми Септември, бр. 2 кат 1, 
1000 Скопје
Република Северна Македонија

Локација

Контактирајте не

Тел: + 389 (0)2 3115 816

Email: contact@nkrm.mk
Работно време

НКРСМ

Понеделник - Петок
8:30 - 16:30