1. ШЕРИМОВА ДАНЧЕ, нотар од Струмица (претседател)
  2. ПЕШИЌ ОЛИВЕРА, нотар од Скопје
  3. МАКСИМОВСКИ РАНКО, судија во пензија
  4. д-р СТОЕВ ФИДАНЧО, судија во пензија
  5. ТОМАНОВИЌ ТЕОФИЛ, судија во пензија

 

Посетете не

Бул.8-ми Септември бр.2 кат 1,
1000, Скопје, Македонија

Локација

Контактирајте не

Тел: + 389 (0)2 3115 816 

+ 389 (0)2 3214 448

Email: contact@nkrm.mk
Работно време

НКРМ

Понеделник - Петок
8.30ч - 16.30Ч