antonio.janchev@nkrm.org.mk; antoniojancev73@gmail.com
Address:  ул. Борис Карпузов бр. 4
City or Suburb:  Гевгелија
Mobile:  078/237-128
Phone:  034/611-040

Работно време: понеделник – петок од 8.30ч до 16.30ч

Посетете не

Бул.8-ми Септември бр.2 кат 1, 
1000, Скопје
Република Северна Македонија

Локација

Контактирајте не

Тел: + 389 (0)2 3115 816 

       + 389 (0)2 3214 448

Email: contact@nkrm.mk
Работно време

НКРСМ

Понеделник - Петок
8.30ч - 16.30Ч