notarmilanapanovska@yahoo.com
Address:  ул. Стево Теодосиевски, бр. 23/1-7
City or Suburb:  Кочани
Postal Code:  2300
Mobile:  078 246 108
Phone:  033 270 070
Посетете не

бул. 8-ми Септември, бр. 2 кат 1, 
1000 Скопје
Република Северна Македонија

Локација

Контактирајте не

Тел: + 389 (0)2 3115 816

Email: contact@nkrm.mk
Работно време

НКРСМ

Понеделник - Петок
8:30 - 16:30