snezana.sardzovska@nkrm.org.mk; ssardzovska@yahoo.com
Address:  Ул. Народен фронт број 19 кат 1 локал 21
Mobile:  070/233-225
Phone:  02/2784-321

Работно време: понеделник – петок од 8.30ч до 16.30ч

Посетете не

Бул.8-ми Септември бр.2 кат 1,
1000, Скопје, Македонија

Локација

Контактирајте не

Тел: + 389 (0)2 3115 816 

+ 389 (0)2 3214 448

Email: contact@nkrm.mk
Работно време

НКРМ

Понеделник - Петок
8.30ч - 16.30Ч